2012. június 27., szerda

Újdonságnézőben - 3. felvonás

5., Cynthia Hand: Angyalfény

"Clara Gardner hónapokon át készült arra, hogy a valóságban is szembenézzen a látomásából ismert erdőtűzzel, azonban a végzetes napon hozott döntésével önmagának is sikerül meglepetést okoznia. A feladatot közel sem olyan egyszerű végrehajtani, mint ahogy gondolta, most pedig a Tucker iránt érzett szerelme és a Christianhez fűződő bonyolult érzelmei között őrlődik. Emellett egyre mélyebbre száll a részangyalok világában, a Fehér Szárnyak és Fekete Szárnyak közötti harcban, ráadásul szembe kell néznie egy szörnyű ténnyel: valaki, aki közel áll hozzá, hónapokon belül meg fog halni. A lány jövője csupa kérdőjel, egy dologban azonban biztos: a tűz csupán a kezdet volt.
Cynthia Hand a népszerű Angyalsors trilógia második regényében fokozza az első részben elkezdődött izgalmakat. A lendületes stílus, a mozgalmas cselekmény és a meglepő befejezés garantálják, hogy az ifjúsági fantasy rajongói a második regényt is a szívükbe zárják.
A trilógia harmadik része 2013 őszén fog megjelenni Angyalvágy címmel."

Megjelenés: várhatólag szept. 18. (Maxim)

Érdeklődési faktor: 5/5 - Az első rész fantasztikus volt, alig várom a folytatását! :)

Borító: 4/5 - Kicsit olyan, mintha tükrözné az első borítót, de egyébként szép!

Egyéb infók:
 - Keménytáblás, könnyen szakadó kötéssel, 416 oldalas

6., Angie Sage - Szeptimusz 4. - Küldetés
"Bajok vannak a Kastély körül, és mindez Merrin Merredith miatt, aki Sötét Terveket dédelget, amikkel megkeserítheti Számos Szeptimusz életét. De Jennának és Szeptimusznak nem csak vele gyűlik meg a baja, hanem Gőzös Tertiusszal, a néhai Fő-fő Titkos Írnokkal is, aki Szeptimuszt halálos Küldetésre indítja. De hőseinknek más tervük van: Foryx Házába tartanak, ahol Minden Idő Találkozik. Abban reménykednek, hogy megtalálják Nickot és Snorrit, akik testileg-lelkileg egy másik időben ragadtak.
Vajon hogyan éli túl Szeptimusz a Küldetést?
A Küldetés, mint a sorozat előző részei dugig van akcióval, humorral, és fantasztikus kalandokkal.
Szeptimusz folytatja Mágikus útját önmaga felé..."


Megjelenés:   2012.10.30. (Vörös Pöttyös Könyvek)

Érdeklődési faktor: 6/5 - Már vagy 2 éve várom, hogy megjelenjen, haszontalanul. Úgy volt, hogy nem jelenik meg több része. Most végre mégis fordítják! :D

Borító: 5/5 - Ismételten nagyon szép lett.

Egyéb infók:
 - Keménytáblás, védőborítóval
- Várhatólag 3499 Ft.-ba fog kerülni
- Kapcsolódó honlap: http://www.septimusheap.com/

Nincsenek megjegyzések: