2012. június 10., vasárnap

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Tartalom: Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér. Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű. Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli. Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát. Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Rómeó, Rómeó. *tűnődik* Hogy én mennyire imádlak! *-* Ilyen pasi nincs!! Sorolom: takarít, szerel, szeret, gondoskodik, gazdag, jóképű, humoros... Ismétlem magam: ILYEN NINCS! De attól még jó róla olvasni! :D Imádtam, mikor Lee-vel veszekedtek, olyan üdítő volt, hogy azért mégsem olyan tökéletes az a tökéletes (de jól jött ki).

A történet különben egy sima limonádé. Nincs benne vámpír/vérfarkas/túlvilági hacuka, se nindzsák, esetleg titkosügynökök, még a világot sem mentik meg, mégis teljesen elszórakoztat!

Egy nagy igazság nőknek:
"– Tudod, mit mondok mindig?
– Hogy a férfiak mind disznók?
– Nem. Azt, hogy soha ne menj hozzá olyan pasihoz, akinek a szeretője voltál, mert arról tudod, hogy csalja a feleségét." - 5 csillogó csillag! :)

Adatok:
Kiadó: Victoria Könyvek
Oldalszám: 328 oldal
Megjelenés: 2011
Sorozat:
Egyéb megjegyzés: puhatáblás, 2599 Ft

Nincsenek megjegyzések: