2012. augusztus 23., csütörtök

Újdonságnézőben - 4. felvonás

7., L. J. Smith: Bájolók

"Thea és Blaise Harman unokatestvérek, gyönyörűek – és boszorkányok; abban különböznek, hogy Thea a fehér, Blaise viszont a fekete mágiához vonzódik. Ő az, aki igéző varázslataival magába bolondítja és őrült tettekre készteti a fiúkat, emiatt gyakran kell iskolát változtatniuk. Az új helyen Thea lelki társát, Ericet szemeli ki magának, így akarja elválasztani a húgától – hiszen a fiú ember, és a Törvény tiltja az ilyen szerelmet. Thea ellenvarázslathoz folyamodik, ám eközben elszabadít egy bosszúálló szellemet, és ezzel Eric életét is veszélybe sodorja. Mindez persze nem maradhat rejtve a boszorkányok Belső Köre előtt… A büntetés elkerülhetetlennek látszik.

A Night World sorozat harmadik kötetének nem a vámpírok, hanem az a két 17 éves boszorkány a főszereplői, akiket már megismerhettünk A titkos vámpírban. L. J. Smith története ezúttal is egy nagy szerelemről szól, közben izgalmas információkat ad a boszorkányok mitologikus történetéről és az Éjszaka Világában elfoglalt helyükről is.
Mert boszorkányok nincsenek vannak!"



Megjelenés: várhatólag szept. 30. (Könyvmolyképző - Vörös Pöttyös)

Érdeklődési faktor: 5/1* - Nem is tudom, miért olvasom tovább. Az első kötet ötből egy, a második kettő csillagot kapott. Itt üt ki a hamisíthatatlan mazomolyság. :)

Borító: 5/2 - Hogy képesek egy YA regényre egy kinézetre minimum 40 éves nőt rátenni? No comment.

Egyéb infók:
 - Keménytáblás (3999.-), kartonált (2999.-)
 - Az írónő honlapja
 - A Night World 3. része

8., Richard Castle: Naked Heat - Gyilkos hőség
"Amikor Cassidy Towne-t, New York legkönyörtelenebb bulvárújságíróját holtan találják, Heat nevezetes gyanúsítottak egész sorára bukkan, akik közül mindenkinek komoly indítéka volt, hogy végezzen Manhattan legrettegettebb sárdobálójával.
Heat gyilkossági nyomozását tovább komplikálja újabb találkozása a magazinszerzők szupersztárjával, Jameson Rookkal. Miután nemrég szakított a férfival, Nikki nem érzi úgy, hogy itt lenne az ideje megbirkózni az érzelmi teherrel. Csakhogy a jóképű, szellemes, Pulitzer-díjas író nagyon is érintett az ügyben, így kénytelen ismét együtt dolgozni vele. Megoldatlan kapcsolati problémák feszültsége és szexuális izzás tölti be a levegőt, miközben Heat és Rook hírességek és maffiózók, énekesek és prostituáltak, profi sportolók és bukott politikusok között indulnak a gyilkos keresésére.
Az új eset mindent elsöprő hullámokat kelt a titkok, eltussolt ügyek és botrányok világában."


Megjelenés: várhatólag szept. 30. (Könyvmolyképző - Grand Selection)

Érdeklődési faktor: 5/5* - A film szuper, a könyv fantasztikus. Legyen ennyi elég.

Borító: 5/5 - Talán jobban tetszik, mint az elsőé.

Egyéb infók:
 - Keménytáblás (3499.-), kartonált (2499.-)

Nincsenek megjegyzések: