2013. január 31., csütörtök

Ajánló - Smosh

Anthony bal oldalt, Ian jobb oldalt :)
"A Smosh egy világhálón alapuló duó, ami Ian Hecoxból (született 1987. november 30-án) és Anthony Padillaból (született 1987. szeptember 16-án) áll. Padilla a 2003-as évek elején flash filmeket és Newgrounds-okat öltött fel Smosh néven. Később csatlakozott barátja, Ian Hecox is. Nem sokkal ezután elkezdtek videókat tölteni fel a YouTube-ra. 2005 őszén és váltak a legnépszerűbb csatornává az oldalon, több mint 5.7 milliló feliratkozóval és 1.8 billiós videó nézetséggel 2012 novemberig.
Hét Smosh-al kapcsolatos csatorna létezik a YouTube-on, mégis csak öt igazán aktív. Az alap "Smosh" csatorna ahol Hecox és Padilla megosztják a paródiáikat és a többi videókat, minden pénteken új videójuk van. Az "IanH"-ból (amit először használtak a blogok és más nem forgatókönyvel csinált videókat) a pár feltölti az oldaluk sorozatait "Ian is Bored" és "Lunchtime with Smosh" néven, minden hétfőn váltakozva, amíg a betársult előadóművész, Mari csinálja a "Smosh Pit Weekly" videókat szombaton. Az "ElSmosh"-on a pár feltölt régi videókat szerdán és új részeket vasárnap, ami spanyolra lett szinkronizálva. A "Shut Up! Cartoons", ami animált sorozatokat sugároz, különböző készítőktől - ezeket a videókat hétköznap töltik fel. A "SmoshGames" 12 videót tölt fel egy héten, ami a "Let's Plays"-ből, videó játék áttekintésekből és a videó játék legújabb összefüggő showiból áll."
forrás: Wikipédia

Múlt évben fedeztem fel a fiúkat. Akkor még nem volt annyire jó az angol tudásom, mint most, de a nagyját mégis felfogtam, és képes voltam élvezni. :)

Miért is ajánlom?
Szórakoztató, szívmelengettető, és cseppet sem sémásak. Feldobja a napomat minden egyes parodiás videó, annyira fantasztikusak. :) [Team Anthony <3] "Kockáknak" is ajánlott - a SmoshGames minden nap várja a látogatókat. Itt a csapat nemrég kiegészült három játékguruval, Lasercorn-nal, Joven-nel és Sohinki-val.

Gyenge pont: Mivel maga a Smosh angol (amerikai), ezért követel magának minimum egy alap angol tudást. Ha ez nincs meg, van néhány magyarra lefordított videó, de az eredeti mégis a legjobb.

Két paródiás videó:


Kettő SmoshGames videó:


És a kihagyhatatlan Food Battle 2012 :)

Nincsenek megjegyzések: