2013. március 1., péntek

Könyvtár Péntek (8)

Múlt heti könyvek:
- Olvasott:
* Patrick Ness: Háború a békéért
* Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
* Laurell K. Hamilton: Micah
- Jelenlegi:
* Mira Grant: Feed - Etetés
- Hosszabítás:
* Chuck Palahniuk: Altató
* Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
* J. R. Ward: Feloldozott szerető
* Scott Westerfeld: Csúfok
* Claudia Gray: Balthazar
* Colleen Houck: A tigris átka
- Olvasatlanul vissza:
* Andri Snaer Magnason: LoveStar
* Joanne Fluke: Epertorta és gyilkosság
* Ian McDonald: A dervisház
* Margaret Weis: Lélekkovács
- Kihozott könyvek:
* Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

"A televíziósztár, Lauren Conrad hollywoodi fiatalokról szóló elragadó, szórakoztató regényében a hazugságok csak annyira édesek, mint azok az emberek, akik elsütik őket.
Jane Roberts egy hétköznapi lány volt, egészen addig, míg legjobb barátnőjével, Scarlett Harppal be nem került a nagy sikerű valóságshow-ba, az L. A. Candybe.
Mikor Jane-ről pikáns fotók szivárognak ki a sajtóhoz, a lány a bulvárlapok botrányhősévé válik. A show egy másik szereplőjéhez, Madison Parkerhez fordul, de vajon Madison valóban segít neki?
Scarlettnek is megvan a maga botránya. Beleesik egy srácba, aki szigorúan tiltólistás – ám Hollywoodban semmi sem maradhat sokáig titokban."

Elvárás: **

* Ilona Andrews: Mágikus találkozás
"A varázslattal teli Perem, ahol Rose Drayton él, két világ határán terül el. Rose átjár dolgozni a Töredékbe, ahol az emberek autókon járnak, plázákban vásárolnak, és ahol a varázslat nem több puszta tündérmesénél. A másik világ Mágia, amelyet kékvérű arisztokraták irányítanak, és ahol a varázslat mindennapos, sőt megváltoztathatja az emberek sorsát. Ahogy a többi perembéli is, Rose átjárhat mindkét világba, de mindenhol törvényen kívülinek számít.
Rose úgy gondolta, ha tökélyre fejleszti a varázserejét, jobb életet biztosíthat magának. De a dolgok nem a tervei szerint alakultak. Most feketén, éhbérért dolgozik a Töredékben, hogy felnevelhesse két kisöccsét, ráadásul meg kell küzdenie a kéretlen kérők hadával, akik őt és a varázserejét akarják.
Ekkor toppan be az életébe Lord Declan Camarine, a mágiai kékvérű, aki szintén elhatározza, hogy megszerzi magának a lányt. És vele egy időben érkezik a különös, varázslatra éhes teremtmények egész hada. Rose-nak és a kékvérűnek össze kell fognia a szörnyű lények és megteremtőjük ellen, különben odalesz az egész Perem, és mindenki aki ott él…"

Elvárás: *****

Nincsenek megjegyzések: